marți, 1 decembrie 2009

My First Day On Earth ... Duminica, 31 Martie 1974

Nativii de duminica sunt increzatori in sine, ambitiosi, impulsivi si voluntari. Sunt, de obicei, aceia care conduc, sunt initiatori prin excelenta. Dintre persoanele nascute duminica se aleg conducatorii, de la sefii de echipa sau de birou pana la general-manageri ori sefi de guvern sau stat. In general, au initiativa si autoritatea. In dragoste, femeia nascuta duminica este caracterizata de pasiune. Ea vrea un partener supus pe care sa-l conduca, deoarece ea este motorul cuplului. Barbatul nascut duminica este foarte protector cu femeia sa ; el spera sa obtina de la ea recunostinta, mai mult decat dragostea. Este sensibil la complimente si-i place sa se asculte vorbind. Si el vrea autoritatea in cuplu. Patronata de Soare, duminica predestineaza pe nativii nascuti in aceasta zi la : autocunoastere si implinire, ideal si scop, creativitate si autoritate

Martie ... Viata agreabila, multe contacte, bucurii in prietenie si dragoste, creativitate. Succesele sunt garantate de prudenta.


Cei nascuti in data de 31 sunt persoane dotate cu un simt practic si o mare indemanare. Invata foarte usor si inainteaza rapid in cariera. Au idei originale si totusi sunt conservatori si traditionali. Valorile lor sunt familia si munca. Nu sunt foarte expansivi in dragoste, dar iubesc profund si sunt fideli persoanei iubite. Indragesc mult copii.

Niciun comentariu: