luni, 1 februarie 2010

La ce bun? ... Don Quijote era in carti, noi traim intr-o lume reala ... (pentru olivia si kriss si nu doar pentru ele)

‘La ce bun?!’ sau boala lacebunitei cred ca a devenit un laitmotiv. Tocmai ca, uneori simti, ai sentimentul zadarniciei, al luptei cu morile de vant, in cele din urma – probat – daca reusesti sa fii/devii model in ambele cazuri, lumea se va lua dupa tine tocmai pentru ca indraznesti sa te delimitezi de ceea ce altii nu mai pot/nu vor sa (se) mai schimbe. Rezultatele vor aparea greu, in timp dar vor aparea SIGUR! Devii dovada vie ca se poate, ca nimic nu e pierdut! Numai ca lupta trebuie sa inceapa de la tine, cu tine insuti si, pe masura ce poti si reusesti cu ajutorul lui Dumnezeu prin devenire a propriului exemplu poti provoca generalizare, ceea ce este de dorit si nu imposibil de infaptuit. 
Aici este greasela – cred – asteptam numai din partea celorlalti schimbarea nerealizand sau uitand ca, timpul este scurt.

 

Un comentariu:

. spunea...

:) eu ma lupt mai mult cu propriile piedici. ce rost are sa ma schimb eu, sa fac tot ce imi sta in putinta cand celalalt ma trateaza cu indiferenta? punctual: depindem de ceilalti, dar mascam totul pentru a ne proteja inimile fragile.